Feesten en partijen

FOTOGRAAF VOOR IEDEREEN!

Hebben jullie binnenkort een feest waarvoor jullie een fotograaf zoeken? Je kunt mij inhuren voor onder andere jubileums, verjaardagen, recepties en evenementen. Ik ga als fotograaf onopvallend te werk om zo een ontspannen fotoreportage te maken van jullie feest.

Wat kan ik als fotograaf voor jullie betekenen

  • Heel flexibel en te boeken per uur.

  • Je krijgt de foto’s  groot formaat nabewerkt, Digitaal geleverd (Vi Wetransfer, een downloadlink met wachtwoord)

  • Geen Minimum / maximum aantal foto’s.

  • Een snelle levering van de foto’s.

  • De mogelijkheid om de foto’s eenvoudig te delen met de gasten.

  • Betaalbare fotograaf.

Fotograaf voor verjaardagen

Elk jaar ben je jarig, maar sommige verjaardagen worden extra uitbundig gevierd. Uiteraard staat de jarige in het middelpunt van de foto’s, maar de familiefoto’s en overzichten in de zaal worden ook zeker vastgelegd.

Uiteraard komen jullie veel op de foto, maar ook de gasten, de hapjes en alle versieringen om zo een mooi totaalbeeld te maken van de door jullie georganiseerde dag. Als er eventueel optredens zijn dan worden deze ook vastgelegd.

FOTOGRAAF VOOR BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN EVENEMENTENFOTOGRAFIE

Een bedrijfsfeest, een afscheid? nieuwe produkten, een smoelenboek van het personeel? Ook theaterfotografie, foto’s voor uw huismagazine en andere speciale gelegenheden.

Foto’s die gemaakt moeten worden in Uw bedrijf kunnen wij uiteraard tegen een redelijke prijs verzorgen: gewoon foto’s of digitaal of beide; de keuze hiervoor bepaalt U.

Denk bijvoorbeeld aan foto’s voor uw nieuwe site, een nieuw produkt, pasfoto-overzichten van uw medewerkers, een afscheidsreceptie of een bedrijfsfeest.

Contactformulier / Vragen